snö, NH, Bond och cykel uppochner

Japp torsdagen blev en lååång dag. Började med att träffa Patriks mamma, syster och systerbarn på stan. Lunch. Det avr trevligt. Och jag var så mätt när jag åkte till jobbet. Upptäckte att jag hade glömt nycklarna hemma...=( Inte bra eftersom jag har både hemnyckel och jobb nycklar på där. Men men fick låta huvudnyckeln. Så det löste sig.

Eftersom Lotta som Lisa skulle gå på Bond med var på sjukhus, (Inte roligt alls. Hoppas att du blir bättre snart Lotta.) så det blev jag som följde med Lisa på Bond!
Så fort som bara den hem efter jobbet. Kasta i mig lite mat och packa ner det mest nödvändiga för att sedan sätta mig på bussen in till stan igen. Möta Lisa.
Hmm vart går man och fikar kl 22.30 på en torsdag i Linkan???? Vad sägs om Steves? Sagt och gjort. Men Nej då vi blev brutalt utslängda i kylan, mörkret och snön igen. Inget te där inte. Så då får man väl hitta på något annat. NH. Utan någon vakt i dörren och ingen studentlegskoll smög vi in på något som verkade vara en privat tillställning. Men ingen verkade bry sig så vi hade toppen trevligt och kul över ett billigt glas.

 


 

Sedan ner mot BOND!!! köa för att köpa popcorn. Alltid lika gott på bio! 

 


 
Bond, James Bond. Den var helt oki. Men tycker dock att Casino Royale var mycket bättre. Men mycket action som det är nu mera i Bond. Var dock lite trött fram mot slutet av filmen när kl började närma sig 2 på natten.

Sedan en skön promenad hem till Lisa. Och sov faktiskt riktigt gott trotts att jag hade publik. (Lisas två katter, Selma och Isak)

Just det glömde ju nästan vi hittade ju Lisas "stulna" cykel oxå. I Cykelförrådet, vänd upp och ner och med sönder brutet lås.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0