Humorafton med Nour El-Refai & Kalle Haglund

Japp igår var det teater igen... eller nej inte teater men Humorafton med Nour El-Refai & Kalle Haglund. Det bjöds på många tänkvärdheter och skratt. Har sett Kalle Haglund tidigare och kände därför igen en del av texterna som han läste mend et gjorde inget, de är värda att höra flera gånger. Nour gjorde också en rolig en mansföreställning. Men jag måste säga att förra årets föreställning var bättre.

Humorafton med Nour El-Refai & Kalle Haglund

Akt 1: Liten akustisk version av Lätt autistiska särintressen

Kalle Haglund gör en best of-version av en högst demokratisk och underhållande resa i kommunikationens postmoderna träskmarker. Lite kortare och bara det bästa ur Lätt autistiska särintressen, som  turnerade med Riksteatern hösten 2008 och var på Sagateatern även då.

Kalle Haglund är en av Sveriges mest hyllade ordkonstnärer som har frälst landet med sitt artisteri de senaste åren. Han har varit på turné med Moneybrother, Laleh och Riksteaterns Jam All Stars och dragit en stor publik på många av landets festivaler. Kalle Haglund har vunnit SM i Poetry Slam, kommit trea i VM, fått ett flertal verk publicerade, tilldelats Riksteaterns stipendium och hyllats i media.

- Det är en hyllning till och en inspirationsturné för allas våra lätt autistiska särintressen, säger Kalle Haglund om showen.

Akt 2: Som tidigare annonserats av och med Nour El-Refai
Om att vara ett får när man vill vara en fågel Om varför jag aldrig kan vara ihop, och varför jag vill det över huvud taget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0