Vilken bra dag

En riktigt bra dag. Den började lite segt måste jag erkänna. Sov till 11.11 när jag vaknade med ett ryck. Käkade lite frukost och gick ut en promenad vid ån och såg de sista resterna av Hamnfestivalen rivas ner. Handlade lite på vägen tillbaka hem. Väl hemma städade och tvättade.
Sedan en lugn stund i soffan. Glo lite tv och läsa lite. Vid 18tide kom Liseth och vi traskade in mot stan och en mumsig B&J från karamello. Det blev Mango Berry Swirl, och så tyckte killen som sålde glassen att Jamaican Me Crazy var mycket godare så jag borde smaka den också så han bjöd på en smakbit! Mumsigt värre.
Glassen avnjöts på Hemslöjdens mysiga innergård. Och kompletterades av djupa samtal om allt från barnuppfostran, slöjd, till mat och ekologisk odling och tvättnötter. Sedan en lugn kväll i soffan framför en film.



Gårdagen var riktigt trevlig den med. Efter en hel oki dag på jobbet så gick vi en sväng ner till hamnfestivalen och träffade där Chrille och Kristina. Sedan blev det Chana Masala och en underbart god mango lassi och ett naan på Yogi.



Kommentarer
Postat av: Angelica - fyrbarnsmamman

vilken snygg design du har. Ritat headern själv eller?

2009-06-09 @ 14:18:15
URL: http://tvattlapp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0