Besiktning

Idag blir det besikting av lägenheten. Sitter här och väntar på att de ska komma.

Nu har de varit här och det gick bra! Inga konstigheter!

Sen ska jag jobba. för ovanligtheten skull (not) jobbar jag kväll. Jobbar alltid kväll. Men men så är det....

Imorgon jobabr jag dock hela dagen från 10.30-19... Sen är det fredag och då ska jag köpa jacka och sen är det mer packning och städning som gäller! Mycket att tänka på och hinna med.

Men nu ska jag hoppa in i duschen!

Taggad

Lisa taggat mig. Så hmmm... så måste man alltså fundera ut en massa spännadne och intressant saker att skriva om sig själv...

Reglerna lyder som följer: "All you have to do, people, is acknowledge the tag from me, list these rules and give us seven facts about yourself. Tag seven more people, link to their blogs and leave a comment for them on their blogs... Then they know they've been tagged!"

1: Jag äger över 30 par skor (stölar/finskor/ballerinaskor/tofflor/sneakers/känngor mm). Gillar att köpa skor. Men borde helt klart rensa ur en del.

2: Jag älskar att sticka, virka, sy och slöjda. Är sedan typ snart 10 år sedan medlem i hemslöjdens ungdomssektion och har alltid slöjdat och handarbetat en massa.

3: Jag gillar att skriva listor. Lisor över saker som jag ska göra, som jag måste köpa, måste komma ihåg och så vidare.

4: Jag har alltid varit barnsligt förtjust i kilalr i uniformer. Fråga mina vänner bara de vet! =)

5: Jag har aldrig gjort slut med någon. Bara blivit dumpad! =( Me men sånt är livte jag är inte alls sur för det.... eller ????

6: Jag bor tillsammans med min stora katt och min pojkvän.

7: Jag har varit vegitarian i snart 11 år. Slutade äta kött samma dag som jag slutade nian.

Averin

Tilda

Emelie

Emma

Sofia

Gobo


Sofsan 


En kyrka till

Min först bild i fototrissen denna vecka är på kyrkan i Raheny. Jag har tyvärr inte fler bilder på den men hittade denna bild på den på nätet. Det är en mycket udda kyrka. Jag tycker väl inte att man kan kalla den vacker men speciell.Fototriss

Denna veckas tema på Fototriss är kyrkor. Jag har valt tre olika bilder från oliak delar av världen.Detta är klocktornet till kyrkan Raheny, som ligger utanför Dublin. En mycket udda kyrka måste jag säga.

 

En av Rigas alla kyrkor. Det sinn så många kyrkor i Riga, man hittar en i varje gathörn känns det som.


Riddarholmskyrkan i Stockholm. En rikigt vacker kyrka.

Rosa ludd med Avenue Q

Så ha rjag varit på teater igen! Denna gång var det Avenue Q. En rolig och lite annorlunda pjäs med om livet på Avenue Q,

 

Avenue Q

Följ med till den sunkigaste gatan i New York!

På Avenue Q, en av New Yorks minst glamorösa gator, träffar du ett gäng 30+:are i en humoristisk drift med vuxenlivet. Du får ta del av deras kärlekshistorier, spruckna drömmar, vänskap, karriärer och sköna attityd under tiden de söker efter meningen med livet. Avenue Q är en prisbelönt Broadwaymusikal med tonen hämtad från ståuppkomiken och välskrivna sit coms och storstadslivet. Karaktärerna i storstadslivet gestaltas av en imponerande allians av dockor och artister.

Jag tycker att den var rolig och bra. Fick några riktigt goda skratt. En må-bra-teater. Helt klart värd att se.snö, NH, Bond och cykel uppochner

Japp torsdagen blev en lååång dag. Började med att träffa Patriks mamma, syster och systerbarn på stan. Lunch. Det avr trevligt. Och jag var så mätt när jag åkte till jobbet. Upptäckte att jag hade glömt nycklarna hemma...=( Inte bra eftersom jag har både hemnyckel och jobb nycklar på där. Men men fick låta huvudnyckeln. Så det löste sig.

Eftersom Lotta som Lisa skulle gå på Bond med var på sjukhus, (Inte roligt alls. Hoppas att du blir bättre snart Lotta.) så det blev jag som följde med Lisa på Bond!
Så fort som bara den hem efter jobbet. Kasta i mig lite mat och packa ner det mest nödvändiga för att sedan sätta mig på bussen in till stan igen. Möta Lisa.
Hmm vart går man och fikar kl 22.30 på en torsdag i Linkan???? Vad sägs om Steves? Sagt och gjort. Men Nej då vi blev brutalt utslängda i kylan, mörkret och snön igen. Inget te där inte. Så då får man väl hitta på något annat. NH. Utan någon vakt i dörren och ingen studentlegskoll smög vi in på något som verkade vara en privat tillställning. Men ingen verkade bry sig så vi hade toppen trevligt och kul över ett billigt glas.

 


 

Sedan ner mot BOND!!! köa för att köpa popcorn. Alltid lika gott på bio! 

 


 
Bond, James Bond. Den var helt oki. Men tycker dock att Casino Royale var mycket bättre. Men mycket action som det är nu mera i Bond. Var dock lite trött fram mot slutet av filmen när kl började närma sig 2 på natten.

Sedan en skön promenad hem till Lisa. Och sov faktiskt riktigt gott trotts att jag hade publik. (Lisas två katter, Selma och Isak)

Just det glömde ju nästan vi hittade ju Lisas "stulna" cykel oxå. I Cykelförrådet, vänd upp och ner och med sönder brutet lås.RSS 2.0