Fight!!!

Få lite mer våld i vardagen! =)
Följ länken och sign up...

http://mli1.mybrute.com


En tokrolig fest!

Vilken underbar fest det blev i lördags. En massa skratt, gott att dricka, gott att äta och så en massa bra musik och dans och sång. Vi hade så himla kul. Och kvällen hann bli sena natten innan Hugo talade om att han sängde fönstrena för att en granne gjorde klart att han tyckte att det var dax att stänga av nu.
Tack alla ni som va här och gjorde festen till den bästa på länge! Detta måste vi göra om.

konstigt saker förändras

vet inte riktigt varför men saker förändras.... för ett tag sedan så skrev jag på ganska duktigt på bloggen men nu har jag varit lite seg med att uppdatera den. vilket jag tycker är lite tråkigt. Det är inte så att det inte jänder saker i mitt liv, utan helt tvärt om det har varit så sjukt mycket på sista tiden så jag ahr bara inte hunnit, orkat och haft tid att skriva. Och så måste jag nog erkänna att jag inte har haft lust att skriva om mitt sjukt tråkiga liv just nu. Som ahr sett ut så här i mars, jobba på ica, jobba på dagis, jobba på hemslöjjden, försöka orka och hinna med att köpa möbler och bestämma hur det ska se ut här hemma, helgkurs på hemslöjden, och en massa massa annat. Det är inte så att allt jag ahr gjort har varit tråkigt det är bara det att när det blir lite för mycket måsten så blir det lätt så att det som faktiskt är rologt inte heller är kul för när man väl får tid att gära det så är man så trött så det inte blir kul.
Men jag ahr gjort en del roliga sake i alla fall under mars månad. Jag har varit på teater, varit på statsmissionen och gjort papper, träffa kompisar, varit på slöjden och så där.
Och det är roligt att inreda hemma men det är svårt att hinna med. Men nu börjar vi som sagt få ordning på saker och ting här hemma i alla fall. Och bäst är väl de eftersom vi ska ha inflyttningsfest på lördag. Hoppas att det blir en kul fest!
Nej nu är det dax att sova om jag ska orka med att fixa och styra här hemma imorgon.

RSS 2.0