Fredag fredag

Japp en vecka på dagis avklarad. Eller nja fyra dagar av fem har jag varit där. Ledig i onsdags.
Det har gått bra. Det är roligt att vara med barnen. Det har en del roligheter för sig. Det som är mindre roligt är när barnen läcker, (eller som vi oxå kan säga "gör fartränder i byxorna). Men men det är väl sånt man får ta när man jobbar på ett dagis.
Men lite rolig detalj från dagen var när jag skulle hjälpa en av pojkarna att klä på sig och bad honom ta på sig sin tröja. Då rättade han mig och sa att det var en klänning. Det var en ljusrosa t-shirt från BikBok med tre små vita katter med vingar och blommor runt som tryck på den. Jag tycker det är skönt med barn som inte bryr sig om några konventioner vad gäller kläder.

Så fyra dagar dagis och en dag ledigt. I onsdag blev det stan med Eva och så en underbar cykeltur ut i naturen. Eva är en bra cykelkompis.

Så helgen är här nu. Imorgon är det vår årsdag, 5 år. Tiden går så himla fort. Vart tar den vägen egentligen? Är det någon som vet det?





Kommentarer
Postat av: Emma

sv: jag älskar fotboll :)

2008-08-23 @ 09:08:53
URL: http://emmnil.blogg.se/
Postat av: emma

Hallå.



Jag har hittat en sida där jag får helt gratis smink från H&M, det är helt gratis och sidan betalar även frakten för brevet som kommer med ett presentkort.

Sidan är väldigt rolig och man kan också hänga där och hitta på massor med kul.



Detta är länken: http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=240

2008-08-24 @ 00:24:43
URL: http://emmnil.blogg.se/
Postat av: MaDeLiÑo

haha, onej "läcker"... fasen va synd =( haha.

2008-08-24 @ 14:46:29
URL: http://madelino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0